TEHNOLOGIE, FIABILITATE, DIVERSITATE

TEHNOLOGIE

 

Produsele Samus evoluează odată cu piața și se adaptează în permanență la nevoile de zi cu azi ale oamenilor. Brand-ul s-a dezvoltat treptat prin găsirea inspirației din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare ale acestora.

Ne dorim să venim în sprijinul familiei prin oferirea unor produse care să ofere performanță și să ajute la economisirea unui timp prețios ce poate fi petrecut alături de cei dragi. De la încorporabilele pentru bucătărie și aragazuri, la gama de aparate frigorifice și aspiratoare, cu un accent mare pus pe electrocasnicele mici, produsele Samus se adaptează celor mai cuprinzătoare nevoi, oferind tehnologie, ușurință în utilizare, timp și energie economisite, rezultate performante cu minim de efort, toate într-un singur produs.

 

FIABILITATE

 

Când spui Samus, noi spunem APROAPE DE TINE. Te poți baza tot timpul pe produsele potrivite nevoilor tale pe care le poți folosi oricând în siguranță. Știm ce oferim și avem încredere în calitatea produselor noastre, despre care spunem că se remarcă prin fiabilitate maximă.

 

DIVERSITATE

Până în momentul prezent sub brand-ul Samus sunt comercializate 30 categorii de produse cu un număr total de peste 160 produse disponibile. De la prepararea cafelei și a micului dejun, la încălzirea casei și curățarea acesteia, până în zona de cooking, unde poți găsi o gamă variată de aragazuri, produse încorporabile sau electrocasnice mici pentru bucătărie.

 

SAMUS
- PREZENTARE BRAND -
Brandul Samus își regăsește inspirația din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare al oamenilor și este dedicat să ofere acestora o viață mai simplă, mai frumoasă prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante. Ceea ce dorim este să facem viața mai ușoară și să readucem simplitatea în viața de familie care tinde să devină din ce în ce mai complexă. Noi inovăm pentru a crea o mai mare libertate atât în bucătărie cât și, neîndoielnic, stilului de viață în continuă schimbare.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
Privim cu seriozitate dreptul la intimitate si protectia datelor cu caracter personal.
Pentru mai multe informatii citeste Aici.
SAMUS
SC SMART ELECTRO-DISTRIBUTION SRL
Blv. Basarabia, nr. 256, Complex Industrial
Faur, depozitul 97A
Bucuresti, Romania
Vanzari si Oferte distributie
021/242.31.71
Service produse
021/242.31.71
Copyright © 2024 Smart Electro-Distribution SRL. Toate drepturile rezervate.